Inspiration och tips

Plantcare = Selfcare

Lär dig få gröna fingrar

Skötselråd
Växter som trivs i skugga | Plantredo

Växter som trivs i skugga

Handen på hjärtat nu - hur många gånger har det inte hänt att en växt har fått gå komposten till mötes på grund av felaktig placering? En, två, tre... för många kanske?
"Växterna fick mig att må bra igen" - Nicole | Plantredo

"Växterna fick mig att må bra igen" - Nicole

Denna vecka har vi fått kika in hemma hos Nicole som efter bara drygt en månad öppet har hunnit bli stamkund hos oss Plantredo, bra jobbat tycker vi! Nicole bor på Telefonplan, hon är en fritidspedagog som brinner för att hjälpa barn och som har fått uppleva den helande effekten av växter...
Hur man tar sticklingar | Plantredo

Hur man tar sticklingar

Du måste inte alltid köpa dina växter, utan du kan faktiskt öka antalet växter hemma alldeles på egen hand. Genom att antingen ta sticklingar eller dela på en växt utökar du helt på egen hand din lilla djungel...
Våra bästa tips för växtvård | Plantredo

Våra bästa tips för växtvård

Har du rätt förutsättningar för växterna du älskar? Ljuset i rummet hjälper dig att avgöra just det. Kontrollera vädersträcken på fönsterna: fönster med söder läge ger starkt ljus, öst och västerläge på fönster ger måttligt ljus och fönster belägna i norr ger lågt ljus. De flesta krukväxter föredrar ljust, indirekt solljus..

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.