Om Plantredo

Din växtbutik online
Plantredo är din växtbutik online som erbjuder leverans av välmående växter till hela Sverige. Vi har ett noga utvalt sortiment baserat på klassiker, trender och säsong så du som kund enkelt kan hitta din nya favorit bland våra växter. Vi hjälper dig ta hand om dina växter med specifika skötselråd och andra tips och trix i vår växtguide du kan även göra vårt växttest för att få hjälp med vilka växter som passar bäst för ditt hem och dina behov.  

Vi mår bra av växter
Därför startade vi Plantredo. Vi tror på de positiva mentala, emotionella och fysiska hälsofördelarna med att ha växter omkring sig. Vi tror också att världen blir en bättre plats med en grönare omgivning och vill därför sprida glädjen med gröna blad till hela vårt avlånga land.

Plantredo öppnade sina digitala portar 2019 med visionen att det finns en växt för alla och att det ska vara både enkelt och inspirerande att handla växter online.


Vi guidar dig till rätt växter

Ibland kan det vara svårt att veta vilka växter som passar hemma hos just dig. Vilka växter kan jag ha i mitt favoritfönster? Hur mycket ljus behöver de? Är de lättskötta? Kan jag sova lugnt genom att veta att det inte gör något om hunden Fido gnager i sig ett blad eller två?

Vi fattar! det var just därför vi utvecklade vårt växttest och vår växtguide för att göra det enklare för dig att hitta rätt växter till just dig och ditt hem och samtidigt lära dig ta hand om dina växter så de får ett så långt och lyckligt liv som möjligt.


Hållbarhet

Vi på Plantredo har en stor passion för miljö och natur och anser att världen blir en bättre plats med en grönare omgivning.

Därför väljer vi att paketera våra växter utan plast och använder istället lådor och wellpapp gjorda av returfibrer tillsammans med ofärgat papper och papperstejp. Allt emballage som kommer med din växt går att återvinna och vi uppmanar våra kunder att göra det.

All vår frakt är också 100% klimatkompenserad utan att du som kund behöver betala extra för det.

Rädda en växt

Som kund kan du också välja att rädda en växt då vi varje vecka tar ut flertalet växter som inte lever upp till våra höga kvalitetskrav. Eftersom vi på Plantredo tror på ett hållbart samhälle där vi slänger så lite som möjligt vill vi såklart ge dessa växter möjligheten till ett nytt hem och slippa gå soporna till mötes.


Våra värdeord

Enkelt

Det ska vara enkelt att handla växter på Plantredo. Från att du får hjälp med att välja rätt växter, till att göra ditt köp, få hem dina växter och lära dig att ta hand om de på rätt sätt.

Personligt

Vi vill att du som kund ska känna dig personligt bemött oavsett om du är inne och tittar på vår sida, gör vårt växttest, får hem ett paket från oss eller kontaktar vår kundservice. Vi finns här för att ge dig en personlig och genuin upplevelse. 

Kvalitet

Kvalitet är något vi eftersträvar i alla våra led. Från inköp av produkter, till att ta hand om dina växter, plantering, paketering och hela sen hela vägen hem till dig!


High five!

för grönare fingrar och en grönare värld. Om du vill prata med oss så är vi alltid öppna för ett mejl på hej@plantredo.com - vi ses i Djungeln!

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.