Hur och när byter jag jord? - Plantredo
Ernst Växtskola

Hur och när byter jag jord?

Om det är din första säsong som stolt plantförälder så kanske du står inför en uppgift som kan tyckas svår – nämligen att veta hur och när du ska plantera om dina inomhusväxter.
Hur väljer jag rätt växt till mitt hem? - Plantredo
Ernst Växtskola

Hur väljer jag rätt växt till mitt hem?

Det är alltid bra och enklare att först tänka på växtens ursprungsmiljö ( Var kommer växten ifrån, vad är den van vid). Ibland kan man göra det lite onödigt komplicerat för sig men egentligen handlar det faktiskt bara om att matcha växtens naturliga klimat.
Hur mycket ljus behöver min växt egentligen? - Plantredo
Ernst Växtskola

Hur mycket ljus behöver min växt egentligen?

Växter använder ljus på samma sätt som djur använder mat man vill omvända ljus till energi som ska se till så att växten växer. För mycket eller för lite ljus kan göra så att växten dör. Hur vet man då vad som är rätt mängd för just sin växt? 
Hur mycket behöver jag vattna min växt? - Plantredo
Ernst Växtskola

Hur mycket behöver jag vattna min växt?

Olika krukväxter har olika behov. Även likadana växter som står på olika platser kan behöva vattnas olika mycket. Många är rädda för att växterna ska få för lite vatten, och vattnar gärna lite extra för att vara på den säkra sidan.
Vilken kruka ska jag välja? - Plantredo
Ernst Växtskola

Vilken kruka ska jag välja?

Att inreda med växter kan kännas lite svårt. Dels ska man hitta den rätta växten för sig själv och sitt hem och sedan ska man hitta den rätta krukan vilket kan vara lite klurigt framförallt om man känner sig lite ny på området. 

Inspiration och tips

Plantcare = Selfcare

Lär dig få gröna fingrar

Skötselråd

FÅ EN MASSA HÄRLIGA ERBJUDANDE OCH VÄXTTIPS HÄR!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så kommer du få en massa härliga erbjudanden, växttips, skötselråd och de senaste nyheterna!

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.