Skötselråd Skelettsköld - Plantredo

Skötselråd Skelettsköld

Alocasia är ett växtsläkte som kommer från familjen kallaväxter, de växer naturligt i Sydostasien och är därför ett stort fan av både värme och ljus. Det är ett fantastiskt växtsläkte med många snygga arter med allt från markanta bladnerver, mönstrade stjälkar och roliga bladformer likt hjärtan och stingrockor.
Skötselråd Silverranka Du läser Skötselråd Skelettsköld 1 minut Nästa Skötselråd Bladkaktus

Just denna fantastiska Alocasia Polly har snyggt mörk gröna blad med utåt på liggande bladnerver likt ett skelett, var av sitt passande namn Skelettsköld. 

Skötselråd
Placera din Skelettsköld på en plats där det är ljust till halvskugga, men tänk på att denna primadonna till växt absolut inte gillar att stå i helskugga eller direkt solljus. vattna ca 1-2 gånger i veckan beroende på säsong och håll jorden lätt fuktig mellan vattningarna. Ge din Skelettsköld en skvätt näring från tidig vår till höst någon till några gånger i månaden och en dusch då och då och den kommer tycka att du är en växtförälder av världsklass!

Relaterade Produkter

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.