Skötselråd Monstera adansonii - Plantredo

Skötselråd Monstera adansonii

Monkey Mask har kommit och blivit en riktig trendsetter och har varit och är faktiskt ganska så svår att få tag på. Den är en kusin till Monstera..
Skötselråd Forellbegonia Du läser Skötselråd Monstera adansonii 1 minut Nästa Skötselråd Suckulenter

Monstera adansonii eller Monkey Mask som den också kallas har kommit och blivit en riktig trendsetter. Den är en kusin till Monstera deliciosa och likt sin kusin gillar denna att klättra men är också urfin om den får hänga i en ampel. Monstera adansonii kännetäcknas med sina lätt skrynkliga och håliga blad, en riktig cooling om ni frågar oss!

Skötselråd
Denna lilla Monkey vill stå ljust men inte i direkt solljus, klarar även av att stå en bit in i rummet. Håll jorden lätt fuktig och duscha bladen regelbundet. 

Tips. Denna växt är superlätt att öka i antal, så ta sticklingar! tänk bara på att ta en stickling som innehåller minst två bladfästen och en liten luftrot sätt den i vatten, snart har den rötter och du kan sätta den i en kruka med jord och voila, helt plötsligt har du små bebis monkeys!

Relaterade Produkter

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.