Skötselråd Hartassbräken - Plantredo

Skötselråd Hartassbräken

Hartassbräken eller Phlebodium aureum 'Blue Star' som är dess fulla namn har härligt yviga bladverk i en ljust gröngråa ton. Hartassbräken är inte bara vacker
Skötselråd Begonia Rex Du läser Skötselråd Hartassbräken 1 minut Nästa Skötselråd Syngonium

Hartassbräken eller Phlebodium aureum 'Blue Star' som är dess fulla namn har härligt yviga bladverk i en ljust grön blå ton. Hartassbräken är inte bara vacker den är dessutom en flitig luftrenare, och det är väl ändå två riktiga toppen egenskaper om du frågar oss alltså!

Skötselråd
Hartassbräken är ganska flexibel med placeringen så länge du placerar den mellan ljust till halvskuggiga lägen, men var noga med att undvik direkt solljus. Hartassbräken är en av få växter som trivs i blöt jord, så se helt enkelt till att jorden är konstant fuktig och då den trivs fuktigt vill den också gärna ha en högre luftfuktighet så spraya gärna bladen ofta. 

Tips - när du vattnar din Hartassbräken vattna helst direkt på jorden och inte på knölarna för att undvika att bladen torkar ut. 

Relaterade Produkter

Hartassbräken
179 kr

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.