Skötselråd Epipremnum N’Joy - Plantredo

Skötselråd Epipremnum N’Joy

Förutom att N’Joy är väldans snygg är den också lättskött, bästa kombon tycker eller hur? Vill du behålla de vita i bladen..
Skötselråd Gullranka Du läser Skötselråd Epipremnum N’Joy 1 minut Nästa Skötselråd Klätterkalla

Epipremnum N’Joy med sina snyggt variegerade blad i grönt och vitt (psst. bland det trendigaste inom växter just nu!) är Gullrankans trendiga kusin. 

Skötselråd
Förutom att N’Joy är väldans snygg är den också lättskött, bästa kombon tycker eller hur? Vill du behålla de vita i bladen placera den inte för mörkt, men se upp för direkt solljus. Alltså ljust utan direkt sol föredrar den, jorden kan du hålla lätt och jämt fuktig. Plantera i vanlig blomjord och tillsätt näring från vår till höst och ni kommer bli BFF vi lovar!

Observera att vita blad med tiden kan få bruna fläckar eller blad kanter, misströsta icke detta betyder inte att det är något fel på växten eller din skötsel. Det beror nämligen på att de vita bladen är lite mer känsliga och överlever inte lika länge som gröna blad pga att de innehåller mindre klorofyll. 

Relaterade Produkter

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.