Plantbox Januari 2021 - Plantredo

Plantbox Januari 2021

Kära Prenumerant! Hoppas du haft en fin jul och ett gott nytt år. Nu när julen är över är det hög tid att fylla på med nya växter...
Plantbox December 2020 Du läser Plantbox Januari 2021 1 minut Nästa Plantbox Februari 2021

Alltså ut med det röda och in med det gröna, nytt år är lika med nya växter osv. ja du fattar! Därför inleder vi det nya året med en av våra absoluta favorit växter nämligen Hoya Carnosa Tricolor eller Porslinsblomma som den så fint kallas på svenska. Den har snyggt variegerade blad och kan få blommor vackra som skört porslin. Den har ett rankande växt sätt och kan bindas upp eller hänga fritt, båda är lika snyggt om du frågar oss! 

Skötselråd
Hoya är en lättskött växt som inte alls ställer särskild höga krav på dig som växtförälder men några önskemål har den allt! Så placera din Hoya ljust, halvskugga eller skugga, men inte i direkt solljus. Vattna lagom mycket och se till att den får torka upp mellan vattningarna. Mycket mer än så kräver den inte, lätt som en plätt eller hur!?

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.