Inspiration och tips

Plantcare = Selfcare

Lär dig få gröna fingrar

Skötselråd
Växter på balkong | Plantredo

Växter på balkong

När våren gör sitt intåg och solen sakta men säkert tinar upp vårt avlånga land är det inte bara vi människor som längtar ut. Även krukväxterna, som annars spenderar större delen av sina liv i våra torra inomhusmiljöer..
Krukväxter för badrummet | Plantredo

Krukväxter för badrummet

Hög luftfuktighet, nära till duschen och varma temperaturer till trots så är nog badrummet det minst gröna utrymmet i våra hem...
Växter som trivs i skugga | Plantredo

Växter som trivs i skugga

Handen på hjärtat nu - hur många gånger har det inte hänt att en växt har fått gå komposten till mötes på grund av felaktig placering? En, två, tre... för många kanske?
Giftiga växter för katter | Plantredo

Giftiga växter för katter

Det är inte alltid helt enkelt att ha ett intresse för växter samtidigt som man lever med katt. Inte bara för att de små liven lätt har omkull plantorna när de stryker runt, utan främst för att deras bladtuggande kan leda till livslånga men.
"Less is bore" med Christopher | Plantredo

"Less is bore" med Christopher

Denna vecka har #mittdjungelrum fått en liten home tour hos Stockholmsbon Christopher, han är en växtälskare av rang och utöver grönt gillar han byggnader, 1800-tals inredning och lever efter mottot "less is bore".

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.