Kan man skicka växter på vintern? - Plantredo

Kan man skicka växter på vintern?

Du kanske undrar om du kan köpa växter i en låda när det är minusgrader och snöstorm ute? Vi fattar, växter är levande ting som kräver värme och kärlek! Såklart har vi detta i åtanke när vi packar och skickar dina växter och självklart går det att köpa växter i låda även under vintern.
Växtvård under höst och vinter Du läser Kan man skicka växter på vintern? Tar ca 2 minuter att läsa Nästa Varför din växt mår dåligt

Det korta svaret är såklart JA du kan köpa växter i en låda på vintern. Trots minusgrader och snöstorm går detta i 99% av fallen helt smärtfritt och växterna kommer fram varma och glada.

Men hur kan växterna komma fram varma och glada när det är minusgrader ute kanske du undrar? svaret heter värmepåse! Vi skickar med en värmepåse utan extra kostnad när temperaturen där du bor är under 5 grader. Värmepåsen innehåller naturliga ingredienser som järn, vatten, cellulosa, aktivt kol, vermikulit, salt som i kontakt med syre blir varm och kan hålla dina växter varma i flera dagar.

Skulle du bo på Nordpolen, högst upp i vårt avlånga land eller någonstans dit våra leverantörer tar lite längre tid på sig att leverera och där temperatur kan gå ner till -20 grader så har vi koll på detta och avvaktar med din order tills det är säkert att skicka dina växter. 

Vi packar alltid våra växter med 100% hjärta och kärlek för vi tycker våra växter förtjänar att resa i förstaklass hem till dig! Vi har valt bort att använda plast i vår paketering och använder istället lådor och wellpapp gjorda av returfibrer tillsammans med ofärgat papper och papperstejp. Allt emballage som kommer med din växt går att återvinna. Dessutom klimatkompenserar vi såklart växtens resa hem till dig utan att du som kund behöver betala extra för det. 

Om vi inte redan övertygat dig om att det är nemas problemas att handla växter i en låda på vintern kanske våra kunders upplevelser kan göra det! ↓

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.