Malin's palettblad - Plantredo

Malin's palettblad

Denna vecka har vi fått titta in i Malins fantastiskt fina sekelskiftes villa i Hässelby, som pryds av rosa palettblad stora som träd. Vill ni veta vad hennes hemlighet är? svaren får du nedan, trevlig läsning
Terrakotta & Rotting hemma hos Emma Du läser Malin's palettblad Tar ca 2 minuter att läsa Nästa Marlene's 1700-talsgård
Hemma hos är en intervju-serie där Plantredo träffar plantfluencers i deras hem, vi frågar dem om deras bästa tips och råd gällande växter och hur de inreder med grönt.
Denna vecka har vi fått titta in i Malins fantastiskt fina sekelskiftes villa i Hässelby, som pryds av rosa palettblad stora som träd. Vill ni veta vad hennes hemlighet är? svaren får du nedan, trevlig läsning!

Hej Malin, vilket himla fint hem du har! kan du berätta lite om dig själv och vad växter betyder för dig? 

Hej! Jag heter Malin och jag bor i Hässelby i en gul sekelskiftesvilla tillsammans med make och två söner, Ville och Vidar. När jag inte är ute i vår trädgård, inreder eller pysslar med mina krukväxter jobbar jag på Åhléns servicekontor som Visual Merchandiser Hem. Växter betyder framförallt avkoppling och glädje för mig! Utan växter blir livet mindre grönt och så mycket tråkigare.

Dina Palettblad kan vara det mest fantastiska vi sett, vad är din hemlighet?

Jag får frågan flera gånger i veckan och svaret blir lika odramatiskt varje gång - massor med vatten, ljus, stor kruka och näring ibland. Jag stöttar även upp mina största exemplar med blompinnar så att inte grenarna ska gå av.

Tror vi kan lista ut svaret men frågar för säkerhetskull, vilken är din favorit växt? 

Palettblad, alla dagar i veckan!

Hur många växter har du hemma?

Ca 50 krukväxter inne och 30 krukväxter ute som vinterförvaras inne. 

Vilka är dina bästa tips när det kommer till att inreda med växter?

Gå på känsla, testa och more is more!

Vad tycker du växter tillför i ett hem? 

Glädje, färg och värme!

Sitter du inne på några supertips när det kommer till växter som du vill dela med dig av? 

Använd stora krukor, växterna blir mycket gladare och större av det! 

Tack Malin för att vi fick åtrå dina storslagna Palettblad och tjusiga hem, vill ni följa Malin och hennes jättar till Palettblad hittar ni henne på @malinbrostad

Relaterade Produkter

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.