Hej Växtälskare!

Vad kul att du vill bli kund hos oss! Så här gör du för att handla på vår hemsida:

  1. Lägg de varor du vill handla i varukorgen.
  2. Klicka på “till kassan” för att välja frakt- och betalsätt för din beställning. Du kan läsa mer om våra frakt- och betalsätt i sidfoten längst ner på varje sida.
  3. När beställningen är klar får du en orderbekräftelse till din mail. Vänligen kontrollera att alla uppgifter på den stämmer. Om något är fel så kan du kontakta oss på kundservice@plantredo.com så hjälper vi dig.
  4. När din beställning har packats på vårt lager får du en föravisering via mail eller sms så att du kan följa ditt paket. Du kan när som helst spåra din order på länken i mejlet du fick när din order skickades eller genom att klicka här och ange ditt ordernummer.

När varorna är framme hos ombud så får du en avisering med ett löpnummer som du anger hos ombudet. Vid hemleverans aviseras du via mail eller sms med information om tidigaste utkörning i ditt område. Om din order har delats upp i flera paket får du en avisering och ett kollinummer för varje paket.


För den bästa köpupplevelsen på plantredo.com rekommenderar vi att du använder någon av webbläsarna Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari.FÅ EN MASSA HÄRLIGA ERBJUDANDE OCH VÄXTTIPS HÄR!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så kommer du få en massa härliga erbjudanden, växttips, skötselråd och de senaste nyheterna!

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.