Gåvoguiden

Ge bort en gåva som växer

Alla vet vi att "grönt är skönt"! Så ge en skön present till någon du tycker om, en kollega eller någon som du uppskattar.

Nedan hjälper vi dig att hitta din perfekta gåva ↓Varför ska du ge en gåva via Plantredo?

Välmående växter

Välmående växter med 7 dagar garanti.

Skriv en hälsning till din vän

Skriv en hälsning tillsammans med din order. Du kan även köpa till ett handskrivet gåvokort för 49 kr.

Skötselråd på köpet

Din vän får skötselråd via email tillsammans med sin nya växt.

Vanliga frågor om våra gåvor

Här svarar vi på våra kunders mest vanliga frågor om våra gåvor.

Hos Plantredo så paketeras alltid dina växter med största omsorg så dem klarar av frakten hem till dig.

All vår frakt är dessutom 100% klimatkompenserad och alla växter och tillbehör kommer paketerade i återvinningsbart material utan plast.

Om din växt är skadad eller inte överlever dem närmaste 7 dagarna, återbetalar vi dig eller skickar en ny växt.

Skicka bara bilder till kundservice@plantredo.com så fixar vi resten.

Vi erbjuder frakt från 49 kr och levererar till ditt närmaste ombud eller hem till din dörr i hela Sverige med DHL och Budbee. Vi sätter stort värde på en trygg och säker frakt och skickar därför arbetsdagar Måndag till Torsdag så din order inte fastnar på en terminal över helgen. Vår normala leveranstid är 2-4 arbetsdagar från att vi mottagit din order.

Läs mer om vår fraktkostnad här.

Vi erbjuder frakt från 49 kr och levererar till ditt närmaste ombud eller hem till din dörr i hela Sverige med DHL och Budbee.

Bor du på en udda adress?
En udda adresser kan vara öar ute i skärgården, mindre orter ute på landsbygden, eller högt upp i landet. På vissa av dessa adresser har DHL endast leverans en gång per vecka vilket gör att vi måste planera din leverans lite extra för att dina växter inte ska behöva ligga i sina låda längre än nödvändigt. Vi vill ge dina växter bästa förutsättningar och detta kan innebära att vi måste hålla din order några dagar extra på vårt lager.

Självklart kan du det!

Under det kalla vinterhalvåret när du har en temperatur som är kallare än +5 grader där du bor så rekommenderar vi dig att köpa till en värmepåse till ditt köp så dina växter garanterat kommer fram i gott skick.

Notera att om du väljer att inte köpa till en värmepåse till ditt köp av växter under vinterhalvåret så gäller inte vår garanti eller reklamationsrätt.

Är det kallare än -10 grader där du bor?
Under vinterhalvåret kan din leverans dröja lite extra då vi försöker att planera din leverans så dina växter får bästa möjliga förutsättningar i sin låda. Beroende på vart du bor, hur långt dina växter ska fraktas och om temperaturen är kallare än -10 grader kan vi ibland behöva hålla din order några dagar extra på vårt lager. Dröjer detta mer än 1 vecka kontaktar vi dig för att tillsammans planera när din order ska skickas.

Vår kundservice är alltid bara ett mejl bort.

Väldigt bra skick på växterna, otroligt bra packat!

Marie, verifierad Plantredo kund


Våra kundomdömen

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.