Plantredo

Efter ett fantastiskt första år med så många härliga kunder som förgyllt sina hem med mera grönt från Djungelrummet så har vår vision om att inspirera fler och fler till ett grönare liv blivit en verklighet.

Vi är så tacksamma för alla fina omdömen, mejl, kommentarer på sociala medier och bilder på era nyinköpta växter i era vackra hem!

Detta har lett till att vårt långsiktiga mål att inspirera människor utanför Sveriges gränser snart kan bli en verklighet.

Det är av den anledningen vi nu byter namn till Plantredo.

 Plantredo.com är ett namn som sträcker sig utanför Sveriges gränser och som anspelar på vår kärnprodukt, just plantor:

  • "Plant" som första delen av vårt nya namn innehåller är ett universellt ord för just växter, och precis som vårt mål gör det enkelt för dig som kund att förstå vad vi säljer och vad vi vill inspirera med.
  • "redo" som den andra delen i ordet innehåller är för att vi just är redo med växter, 24/7 alla dagar om året.
  • Accenten över "e" i vår nya logotyp är en hommage till vårt efternamn som även det innehåller ett "é".
  • Plant-Re-Do betyder även att göra om med växter på engelska och det är exakt det vi vill inspirera till!

Vi ser fram emot många år till av att inspirera dig till en grönare livsstil där växter står i fokus för välmående och stil 🌿

Gröna hälsningar,
Filippa & Magnus Blancér - Grundare av Djungelrummet och PlantrédoFÅ EN MASSA HÄRLIGA ERBJUDANDE OCH VÄXTTIPS HÄR!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så kommer du få en massa härliga erbjudanden, växttips, skötselråd och de senaste nyheterna!

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.