Skötselråd Sansevieria - Plantredo

Skötselråd Sansevieria

Sansevieria, svärmorstunga, bajonettlilja eller snake plant, kärtbarn har många namn. Den härstammar från Sydafrika, Tanzania och Kongo och är en otroligt tålig och lättskött växt, som sällan angrips av ohyra..
Skötselråd Alocasia Du läser Skötselråd Sansevieria 1 minut Nästa Skötselråd Aloe Vera

En annan fördel med denna sköna gröna är att den är en av de bättre luftrenarna du kan ha i ditt hem. Den arbetar för fullt för att ta upp bensen, formaldehyd och trikloretylen från luften, samt koldioxid nattetid, allt för att du ska få så hälsosam luft som möjligt hemma!

Skötselråd
Du har många möjligheter när du inreder med Svärmorstunga för den trivs nämligen på platser där det är allt från sol till skugga. Den växer och frodas dock som mest på en solig och varm plats. Den vill stå i en sandblandad jord och vattnas sällan, var noga med att den får torka upp helt innan nästa vattning. Du kan med andra ord med gott samvete åka på semester utan att oroa dig för att riskera livet på just denna gröna vän.

Relaterade Produkter

Svärmorstunga
219 kr

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.