Skötselråd Epipremnum aureum 'happy leaf' - Plantredo

Skötselråd Epipremnum aureum 'happy leaf'

Epipremnum aureum 'happy leaf' är en ovanligare sort av Gullranka kan man säga med snyggt vit variegerade blad (psst. bland det trendigaste inom växter!) och du vi lovar att du blir happy av dessa blad...
Skötselråd Philodendron Micans Du läser Skötselråd Epipremnum aureum 'happy leaf' 1 minut Nästa Skötselråd Philodendron 'Green Princess'
Skötselråd
Förutom att Happy Leaf är supersnygg är den också lättskött, bästa kombon tycker vi! Vill du behålla de vita i växten placera den inte för mörkt, men se upp för direkt solljus. Ljust utan att den får direkt solljus är därför den bästa placeringen för Happy Leaf. När du vattnar vattna ordentligt och låt sedan jorden torka upp lätt mellan vattningarna. Framåt våren kan du ge lite näring i vattnet 1 gång i månaden fram till hösten.

Observera att vita blad kan bli bruna, misströsta icke detta betyder inte att det är något fel på växten eller din skötsel. Detta gäller nämligen alla växter med vita inslag och beror på att de vita bladen är lite mer känsliga och överlever inte lika länge som gröna blad pga att de innehåller mindre klorofyll.

Relaterade Produkter

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.