Plantbox Januari 2022 - Plantredo

Plantbox Januari 2022

Bästa prenumerant! 

Hoppas du mår bra och har haft en fin start på det nya året 💚 Som du redan vet är Januari tyvärr den sista Plantbox vi skickar till dig då vi bestämt att avsluta vår prenumeration på obestämd tid. 🥲 Men du behöver inte sörja allt för mycket, för vi finns ju här 24/7 för att du när som helst ska kunna klicka hem nya gröna kompisar!

Plantbox December 2021 Du läser Plantbox Januari 2022 1 minut

Vi vill såklart avsluta på topp och du får därför denna månad en av våra absoluta favoriter (säg inget till de andra växterna 🤫) ingen mindre än Silverranka! 

Silverranka eller Scindapsus pictus som den heter på vetenskapligt språk har snyggt silvermönstrande blad i rankor. Den gör sig snygg i en hylla en bit in i rummet eftersom den gärna står i halvskugga. Eller varför inte ett fönster i växt eller östläge, men ställ den för all del inte i direkt sol. Vattna rikligt men låt jorden torka upp mellan vattningarna. Näring kan du ge från tidig vår till höst ca en till två gånger i månaden. 

Hoppas du och din Silverranka blir nya bff:s och tack för att du prenumererat på vår Plantbox 🙏

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.