Plantbox Augusti 2020 - Plantredo

Plantbox Augusti 2020

Kära prenumerant, sommaren lider mot sitt slut men vad gör väl det när månadens Plantbox är på ingång! Precis som Juli bjuder även Augusti på något från 2020s trendlista
Plantbox Juli 2020 Du läser Plantbox Augusti 2020 Tar ca 2 minuter att läsa Nästa Plantbox September 2020

Kära prenumerant, sommaren lider mot sitt slut men vad gör väl det när månadens Plantbox är på ingång! Precis som Juli bjuder även Augusti på något från 2020s trendlista nämligen Spjutbräken, retroväxten som gjort comeback! Den kommer i en grå lerkruka som passar perfekt ihop med de ljusgröna bladen och som dessutom även är ursnygg ihop med terrakotta färgade krukor! 

Spjutbräken är en tropisk ormbunke som funnits som krukväxt ända sedan 1700-talet faktiskt. Dess yviga bladverk ger en vild tropisk känsla i ditt hem, och vem vill inte ha det? Extra snygg blir din Spjutbräken om den får stå fritt på en piedestal eller på en byrå en bit in i rummet. Eller har du ett fönster i ditt badrum? även det är den perfekt placeringen för din Spjutbräken då denna tropiska växt kommer älska dig för att den får bo i ett rum med hög luftfuktighet. 

Skötselråd 
Spjutbräken är en lättskött växt som inte kräver allt för mycket från dig som växtförälder. Men några önskemål har den allt,  den står gärna ljust utan att stå i direkt solljus, men tål även att stå på halvskuggiga platser. Jorden får du gärna hålla lätt och jämt fuktig, en dusch då och då uppskattar den också! Näring kan du ge en liten dos ca varannan vecka vår till höst.

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.