Alla 💚 Dag - Plantredo

Alla 💚 Dag

Alla hjärtans dag är dagen vi ägnar oss åt att visa dom vi tycker om lite extra kärlek, är inte det fin så säg! Hur talar man om för någon att man tycker om hen så där mycket att man nästan spricker? Jo med en växt såklart!
Omplantering - När & Hur? Du läser Alla 💚 Dag Tar ca 3 minuter att läsa Nästa Giftiga växter för hundar

En växt kan symbolisera kärlek, lycka, glädje och många många fler känslor. En bukett blommor i all ära, dom är otroligt vackra att titta på men ska vi vara ärliga så är dom ju döende från den stunden vi plockar dom ur jorden och därför står de sig bara fina några dagar där hemma. En växt däremot kan leva och frodas med dig i flera år och blir bara större och finare med tiden.

Finns de någon finare symbolik än en växt som växer med er relation oavsett om det är en vänskapsrelation, en arbetsrelation eller en kärleksrelation. Okej lite cheesy vi vet, men det är sant!

Är du inte helt säker på vilken växt du ska satsa på till vem, så ger vi dig våra bästa tips nedan! 

Till en bestie eller kanske din käresta skulle vi satsa på Hjärtan på tråd. En växt utöver de vanliga som inte bara är super cute den är dessutom otroligt lättskött. Såklart kommer hen älska dig ännu mer med dessa små hjärtan som symboliserar er vänskap eller växande kärlek!

Till Mamma en Anthurium Joli Peach, ja men du ser ju hur fin och ståtlig hon är och passar perfekt som gåva för att visa hur mycket du uppskattar och älskar din mamma!
Pappa kanske inte har världens grönaste fingrar (ja vi generaliserar) och då passar ju Sansevieria Moonshine helt perfekt för pappsen. Moonshine har tålamod som en fiskare, ställer få krav och blir inte ledsen om han glömmer bort vattningen.

Växtnörden kan ju alltid vara lite svår att köpa växter till, hen har ju redan femtioelva växter hemma. Men vi lovar att även växtnörden kommer blir superglad över en Anthurium Clarinervium och ses så fint hjärtformade blad den har!
Vill du ge din Mormor lite alla 💚 dag kärlek, kör på classic never die och krångla inte till det allt för mycket. Rosenkalla likt mormor själv har hängt med ett tag men är fortfarande lika klok och vacker.
Sist men inte minst kanske du vill överaska din favorit kollega med en liten alla 💚 dag gåva. Varför inte satsa på en Happy leaf som symboliserar glädjen du känner över att ha hen som kollega. 

Ps. Du vet väl att när du handlar hos oss och köper till en kruka planterar vi den åt dig utan extra kostnad och att du kan välja till ett handskrivet gåvokort som du kan skicka med din alla 💚 hjärtans dag present.

Relaterade Produkter

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.