Skötselråd Spjutbräken - Plantredo

Skötselråd Spjutbräken

Spjutbräken eller Nephrolepis exaltata som den så tjusigt heter på vetenskapligt språk är en tropisk ormbunke som funnits som krukväxt ända sedan 1700-talet faktiskt...
Skötselråd Blodbräken Du läser Skötselråd Spjutbräken 1 minut Nästa Skötselråd Fågelbobräken

De yviga bladverk ger en vild tropisk känsla i ditt hem, och vem vill inte ha det? Extra snygg blir din Spjutbräken om den får stå fritt på en piedestal eller på en byrå en bit in i rummet. Eller har du ett fönster i ditt badrum? även det är den perfekt placeringen för din Spjutbräken då denna tropiska växt kommer älska dig för att den får bo i ett rum med hög luftfuktighet. 

Skötselråd 
Spjutbräken är en lättskött växt som inte kräver allt för mycket från dig som växtförälder. Men några önskemål har den allt, som att den vill stå ljust till halvskugga alltså inte i direkt sol. Jorden får du gärna hålla lätt och jämt fuktig, en dusch då och då uppskattar den också! Näring kan du ge en liten dos ca varannan vecka vår till höst. 

Relaterade Produkter

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.