När din beställning har lämnat vårt lager får du en föravisering via mail och SMS så att du kan följa ditt paket.*

Du kan när som helst spåra din order med DHL på länken i mejlet du fick när din order skickades eller genom att skriva in ditt spårningsnummer som du fick i din orderbekräftelse per mejl i länken nedan:

Spåra din order

Om du är medlem i vår kundklubb så kan du även logga in där för att få aktuell information om din beställning. Om en vara du beställt har tagit slut i lager skickas dina övriga varor så snabbt som möjligt. Vi restnoterar inte varor som är tillfälligt slut och reserverar oss för felsaldo i vår webshop. Varor som är tillfälligt slut måste beställas om på nytt vid ett annat tillfälle. Du har alltid rätt att häva din beställning om varan är slutsåld.'

* Vid hemleverans med Airmee får du ett mejl med information om din leverans så att du kan följa den antingen i deras app eller via SMS.FÅ EN MASSA HÄRLIGA ERBJUDANDE OCH VÄXTTIPS HÄR!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så kommer du få en massa härliga erbjudanden, växttips, skötselråd och de senaste nyheterna!

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.