Här kan du läsa om hur vi ställer oss till returätt samt hur du gör för att reklamera din vara.

Öppet köp & Returätt
Då vi handlar med växter på plantredo.com så erbjuder vi inte returätt. Så se till att du är säker på ditt köp innan du slutför det.

På övriga produkter har du 14 dagars ångerrätt samt 10 dagars öppet köp från dagen du mottar din beställning. Observera att att produkten måste vara i samma skick som när den mottogs. Kunden betalar frakten för returen. Mejla din retur på kundservice@plantredo.com.

Observera att du som kund betalar returavgiften om ditt paket legat i mer än 14 dagar hos ditt ombud och paketet därför måste returerans till vårt lager.

Reklamationer
Du har alltid rätt att reklamera en felaktig vara inom 7 dagar från det datum du mottog den. Då vi skickar levande växter och ska kunna garantera deras hälsa kräver vi att du hämtar ut dina växter inom 3 dagar från att du får aviseringen om leverans från ditt ombud, varor som hämtas ut senare kommer ej gå att reklamera.

För snabbast möjliga handläggning vid reklamation av din vara, skickar du ett mejl till kundservice@plantredo.com innehållande:

  • Ordernummer
  • Orsak till reklamation
  • Bild på varan

Observera att reklamationer återbetalas i första hand, alternativt vid önskemål så skickar vi ersättningsprodukter med DHL till ditt närmsta ombud, oavsett vilket leveransalternativ din originalorder hade. Finns varan du reklamerar inte i lager vid tillfället kommer vi istället att återbetala dig för varukostnaden samt eventuella fraktkostnader.

Välmående växter

Vi köper endast växter från noga utvalda odlare, så att vi kan leverera växter av högsta kvalitet till de bästa priserna.